Lees hier het officiële persbericht

Polly: een betaalbare Kennisoplossing voor kleine én grote ondernemingen

De professionals van 1SQ helpen opdrachtgevers al jaren met de implementatie van kennismanagement. Echter zien wij dat de huidige software-oplossingen vaak (te) duur zijn en een grote impact kunnen hebben op de bestaande IT.

Vanuit die gedachte bieden wij nu iets wat geschikt is voor bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbare en snel inzetbare kennisoplossing. Een oplossing die ook nog eens heel makkelijk is in het gebruik en het beheer en alles in huis heeft om uw kennis volledig in te zetten voor klanten en medewerkers.

Met ingang van 1 november 2016 is 1SQ de exclusieve verdeler van Polly in België: de betaalbare kennisoplossing die u in staat stelt uw klanten in één keer goed te helpen!

Nauwelijks impact op de IT en de kosten

Polly is uniek. Naast de betaalbaarheid en eenvoudige implementatie, kent Polly bijna alle functionaliteiten die men normaal alleen terugvindt in de grote en dure oplossingen:

 • Polly is eenvoudig te vullen met content die snel te publiceren is op de eigen website zonder ingrijpende integraties
 • Polly registreert alle gebruikte zoektermen, op basis waarvan u content kunt aanvullen of verwijderen
 • Bezoekers kunnen de artikelen beoordelen, zodat u de content voortdurend kunt verbeteren en aanvullen
 • Bezoekers kunnen een contactformulier gebruiken, waarbij Polly proactief suggesties doet om mogelijk alsnog direct het juiste antwoord te vinden in de kennisbank.
 • Polly beschikt over makkelijk in te richten en te beheren beslisbomen, om uw klant en medewerker snel naar een antwoord te leiden

Polly is er voor klanten én medewerkers
Ook medewerkers kunnen snel en makkelijk antwoorden vinden, doordat Polly ze tijdens het gesprek naar het juiste antwoord stuurt. De kennisbank van Polly kan voor medewerkers worden aangevuld met interne notities en kunnen artikelen worden opgeslagen in hun favorieten om snel veelgebruikte antwoorden te geven. Vullen bezoekers het contactformulier in, dan kan een medewerker zelfs zien welke artikelen er al bekeken zijn én welke zoekopdrachten de bezoeker uitgevoerd heeft. Daar kan de medewerker vervolgens zijn antwoord op afstemmen.

Probeer Polly vandaag nog!
Polly is binnen enkele uren ingericht, volledig inzetbaar en maakt het mogelijk een groot deel van de online vragen af te vangen. Elke bezoeker krijgt daarmee direct de beste service. U kunt Polly gratis 21 dagen lang zelf proberen en ervaren dat dit de meest goedkope, complete en professionele kennisoplossing is in zijn klasse.

Wenst u een demonstratie op uw kantoor? Contacteer ons voor een afspraak. Wij laten u graag zien wat Polly voor u kan betekenen.

De voordelen van Polly op een rij:

 • Volwaardige kennisoplossing voor kleine én grote bedrijven
 • Zeer lage kosten: al vanaf €65,- per maand voor de gehele organisatie

 • Eenvoudig te implementeren. Geen impact of integratie met bestaande IT

 • Bestaande content eenvoudig over te zetten

 • Eenvoudig in gebruik en beheer

 • Geschikt voor klanten én medewerkers

 • 21 dagen gratis proberen

Breng mij naar de Polly pagina