Met trots presenteren wij u de 1SQ Contact Center WikiAlle Customer Care en Contact Center onderwerpen en hun bijbehorende uitleg, bijeengebracht op een overzichtelijke locatie.

Een mooi naslagwerk en referentiepunt voor u, maar zeker ook voor personen die nieuw zijn in de branche. Zo kunnen zij zich bekend maken met de belangrijkste terminologieën en hun betekenis. U vindt van de meest belangrijke onderwerpen de definities, een uitleg, de eventuele formules, rekenvoorbeelden, diagrammen en eventuele aanvullende links. U vindt de Contact Center Wiki hier of op de homepage onder ‘Quick Links’.

Wij horen graag uw mening!
Wij hebben er naar gestreefd om een zo compleet en correct mogelijk overzicht te maken voor u, maar het kan zijn dat u iets mist, een fout ziet of gewoon een aanvulling wenst te doen en dat kan! We nodigen u dan ook graag uit ons feedback te geven die ons helpt de Wiki verder te perfectioneren. We stellen het ook zeker op prijs als u ons laat weten wat u er van vindt! U vindt de link voor feedback in de Wiki zelf of contacteer ons rechtstreeks via info@1sq.be

Natuurlijk kunt u ons altijd contacteren voor een vrijblijvende kennismaking. Wij hebben al veel klanten tot grote tevredenheid kunnen helpen. Wie weet kunnen wij ook voor u iets betekenen.

Wij wensen u veel plezier in het gebruik van onze Contact center Wiki!