INTERIM: ALLEEN DE BESTEN

Als u besluit tijdelijk iemand in te huren, dan wenst u zekerheid. Iemand die uw uitdaging, uw markt en omstandigheden begrijpt en gelijk aan het werk gaat voor een goed resultaat.

Die zekerheid geven wij u. Het team van 1SQ bestaat uit louter ervaren en goed opgeleide customer care professionals. Mensen uit diverse branches en met een variatie aan specialismen en ervaring. Mensen die u en uw klant graag helpen!

U kunt bij 1SQ terecht voor tijdelijke (en vaste): CC managers, trainers, WFM-experts, projectleiders en programmamanagers.

Contact

INTERIM FORMULE

Met een flexibele formule bieden wij u, afhankelijk van uw wens en de kandidaat,  interim-, payrol- en inhuuropties. Een eventueel vast contract aan het einde van de interim-termijn is altijd bespreekbaar.

SEARCH

Bent u op zoek naar geschikte kandidaten voor een vaste functie? Wij stellen graag ons (internationale) netwerk tot uw beschikking voor het vinden van de juiste professionals. Informeer naar onze aantrekkelijke search-fees en garanties.

DE VOORDELEN VAN 1SQ INTERIM

KORTE OPZEGTERMIJN

Onze interim-contracten kennen een korte opzegtermijn. Hiermee geven wij u extra zekerheid en controle. Dat is interim met een laag risico.

SCHADUWMANAGEMENT

Het management van 1SQ begeleidt alle interimmers on-the-job. Wij noemen dat Schaduwmanagement. Dit geeft u en ons extra zekerheid dat alles volgens plan verloopt en blijft verlopen. Minder zorg voor u en meer zekerheid op een goed resultaat.

CONTINUÏTEIT

Met ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd continuïteit garanderen. In geval van uitval voorzien wij in vervanging van hetzelfde niveau.

Afhankelijk van situatie en persoon is een indiensttreding in uw organisatie bespreekbaar. Dit is uiteraard afhankelijk van de ambities en wensen van de interimmer.

TALEN

Om een zo groot mogelijke flexibiliteit te realiseren streeft 1SQ naar maximale inzet van tweetalige professionals. Uiteraard passen wij ons graag aan uw wensen aan. Heeft u een specifieke taalbehoefte? Met ons internationale netwerk onderzoeken wij graag de mogelijkheden!

1SQ HEEFT VOOR U BESCHIKBAAR:

 • (EIND)VERANTWOORDELIJKEN

  Voor de tijdelijke leiding aan uw contact center, site of afdeling stellen wij u graag een verantwoordelijke beschikbaar. Overeenkomstig het functieniveau mag u verwachten dat deze persoon beschikt over ruim voldoende leidinggevende ervaring en operationele competenties. Wij begrijpen dat het hier om maatwerk gaat en benaderen dat ook als zodanig. In overleg met u wordt het juiste profiel vastgesteld en doet 1SQ u enkele voorstellen voor plaatsing. Onder dit profiel verstaan wij alle functies met eindverantwoordelijkheid voor de afwikkeling van het klantcontact voor een organisatie en/of klant, zoals: Contact Center Manager, Site Manager, Afdelingsmanager en Client Directors.


 • TEAMLEIDERS / TEAMCOACHES / SUPERVISORS

  Operationele professionals die uw team(s) mensgericht sturen naar een perfect resultaat en dit doen in goede collaboratie met alle betrokkenen. Mensen met ervaring en duidelijke coachingsvaardigheden die gelijk aan de slag kunnen!


 • PLANNERS

  Ervaren logische denkers met maar één doel: productiviteit. Zij helpen aanbod en vraag op elkaar af te stemmen op basis van de forecast en het capaciteitsplan en weten dit duidelijk te vertalen naar wekelijkse en dagelijkse personeelsplanningen en -roosters ten behoeve van de operatie.


 • TRAINERS

  Enkel- en tweetalige trainers die theorie en praktijk perfect verbinden en kunnen overbrengen op individu en groep. Ze weten hun persoonlijke kennis en ervaring goed te combineren met de leerstof die u wenst over te brengen op uw medewerkers.


 • QUALITY COACHES

  Quality Coaches hebben volledige focus op de kwaliteit van de contacten. Zij beluisteren en bekijken de interacties en beoordelen deze aan de hand van vooraf bepaalde criteria. Hun bevindingen gebruiken ze in de coaching naar agenten of delen dit met de leidinggevenden. Zij begrijpen perfect hoe Quality Monitoring praktisch ingericht en toegepast dient te worden.


 • WFM SPECIALSITEN EN -MANAGERS

  1SQ beschikt over diverse Workforce Management-specialisten en managers. Professionals die gekend zijn met alle aspecten van WFM en de daarmee gemoeide systemen. Zij kunnen u helpen het gehele of een deel van het WFM-proces te leiden, in te richten of te optimaliseren. Denkt u hierbij aan forecasting, (capaciteits)planning, roostering, rapportages en analyses. Ook het helpen met de implementatie of optimalisatie van een WFM-systeem behoort tot de mogelijkheden.