ÉCHTE AANDACHT MET OOG VOOR MENS & RESULTAAT

Over dit onderwerp zijn boeken volgeschreven, maar in de praktijk zien we nog vaak leidinggevenden meer bezig met dossiers dan met hun mensen. Dat heeft een reden.

1SQ is in staat om die redenen weg te nemen en er voor te zorgen dat de leidinggevenden hun medewerkers weer echte aandacht geven, hen ondersteunen en richting geven. Niet met een training time-management, maar met een concrete aanpak, gebaseerd op hun praktijk. Een aanpak die door 1SQ beproefd is en werkt.

De professionals van 1SQ waren zelf leidinggevenden en weten wat de dagelijkse uitdagingen in een drukke Customer Service omgeving zijn, maar weten ook hoe ze te pareren ten gunste van de medewerkers. Want wat de boeken ook zeggen: wat meer aandacht voor de medewerkers lost vaak een groot deel van de problemen op.

Contact

BEHEERSING ABSENTEÏSME

Absenteïsme kent reële oorzaken, zoals echt ziekteverzuim, maar wordt voor een deel ook veroorzaak door demotivatie. 1SQ kijkt samen met de leiding naar de belangrijkste oorzaken en pakt deze concreet aan met gegarandeerd resultaat.

AGENT LIFE CYLCE

Met onze ALC-methode gebeuren er twee dingen: uw verloop en absenteïsme lopen in zeer korte tijd significant terug én u krijgt een waardevol coachingsmiddel in handen. De investering is laag, de resultaten zijn verbluffend.

TRAINING: LEIDERSCHAP & COACHING

1SQ biedt een praktische en dynamische training, waarin wij onze principes en praktijkervaringen op een zeer interactieve manier delen met de cursisten. Volgens eerdere deelnemers zijn de resultaten verbluffend. Klik hier voor meer informatie.

Welke Voordelen Kunt U Verwachten?

TEVREDEN MEDEWERKERS

Uw medewerkers worden meer en persoonlijker gecoacht. Dat vertaalt zich in een hogere motivatie en dus betere prestatie en welzijn.

BETERE RESULTATEN

Door meer aanwezigheid en meer gemotiveerde medewerkers stijgen de resultaten als vanzelf. Resultaat is een hogere productiviteit en betere efficiency.

TRANSPARANTIE

Door betere communicatie met de medewerkers ontstaat transparantie en dus begrip. Dat vertaalt zich in een hogere betrokkenheid van allen.

TEVREDEN KLANT

Uw klant merkt het onmiddellijk als hij spreekt met een goed geleide, professionele organisatie. Hun vragen worden snel en in een keer goed beantwoord en opgelost door gemotiveerde medewerkers die weten wat zij waard zijn.

1SQ is er om u te helpen met Leiderschap & Coaching

Concrete, doelgerichte en werkende oplossingen. Gegarandeerd.

Contacteer ons vrijblijvend!