DE GROOTVERDIENER ONDER DE PROCESSEN

Als er een proces is waarmee u snel en aanzienlijk kosten kunt besparen, dan is het wel met goed Workforce Management. Hoe beter uw capaciteit is afgestemd op het aanbod van contacten, hoe efficiënter uw operatie. Logisch, want het grootse deel van uw kosten bijstaat uit personeel.

Dit is vaak geen eenvoudige opgave. De hele WFM-cylcus van forecasting, planning, roostering, dagsturing, rapportage & analyse moeten perfect op elkaar afgestemd zijn.

De ervaren WFM-experts van 1SQ kennen alle details van Workforce Management en zijn in staat om voor u snel kostenbesparingen te realiseren.

Contact

1SQ WFM QUICK SCAN

Met de 1SQ WFM QuickScan analyseren wij uw WFM-proces in 1 tot 3 dagen, afhankelijk van de omvang. Wij rapporteren u de geconstateerde verbeterpunten m.b.t. tot proces, mensen en middelen en geven concrete oplossingen die u zelf of in samenwerking met 1SQ kunt implementeren.

INZET VAN WFM-EXPERTS

1SQ beschikt over WFM-experts die u op interim-basis kunnen helpen met de invulling van een specifieke functie (leiding, forecasting, planning, intraday) of met een specifieke uitdaging in het WFM-proces of ICT. Onze experts zijn bekend met de meest gangbare WFM-systemen.

WFM MAATWERK TRAININGEN

1SQ biedt u WFM Maatwerk Trainingen die wij geheel kunnen aanpassen aan uw behoefte. Zo kunnen wij onze kennis overdragen over het gehele- of delen van het WFM-proces, uw mensen betere vaardigheden ontwikkelen voor de tools die u gebruikt of voor de aansturing in het algemeen. 

Welke Voordelen Kunt U Verwachten?

LAGERE KOSTEN

Een goed werkend WFM-proces scheelt u aanzienlijk in de kosten, omdat u uw capaciteit slimmer en efficiënter inzet. Met een paar gerichte aanpassingen is al veel mogelijk!

TEVREDEN KLANTEN

Met een goed ingeplande capaciteit krijgen uw klanten altijd snel vakkundige medewerkers aan de lijn. U bent goed voorbereid op eventuele pieken en vangt deze uitstekend op.

EEN BETER PROCES

Uw WFM-proces is nu een transparante en goed beheersbare cyclus. Uw medewerkers kennen nu nog beter de functie en het belang van WFM. Input wordt gebruikt voor procesverbeteringen, ook elders in de organisatie!

INZICHT

U heeft nu de getallen waarmee de voorspelling van aanbod en capaciteit vergeleken kan worden met de realiteit. U weet nu exact waar u aanpassingen moet doen, zodat u de volgende keer uitstekend voorbereid bent.

1SQ is er om u te helpen met Workforce Management

Concrete, doelgerichte en werkende oplossingen. Gegarandeerd.

Contacteer ons vrijblijvend!