DIGITAL MARKETING: ZICHTBAAR MAKEN & ONTZORGEN

Potentiële klanten oriënteren zich vrijwel altijd eerst op internet, alvorens een definitieve keuze te maken. U wilt absoluut dat u op dát moment gezien wordt. Niet alleen de vindbaarheid telt, maar ook wat uw klanten dan te zien krijgen: beweegt het de klant tot actie? Wij verzorgen uw digitale marketing in alle aspecten en ontzorgen u volledig.

Dat is waar onze Digital Marketing experts u concreet gaan helpen. Niet eenmalig, maar structureel. U bent altijd vindbaar, zichtbaar voor meer omzet. Dag in, dag uit.

Nieuwsgierig naar het resultaat? Klik hier voor enkele van onze cases.

Contact

FACEBOOK & INSTAGRAM ADVERTISING

1SQ helpt u met Facebook en Instagram nog gerichter en effectiever te adverteren richting uw doelgroep. Ook maken wij het mogelijk om potentiële klanten te bereiken die met andere vormen van adverteren buiten beeld blijven. De voor u op maat gemaakte advertenties kunnen op elk moment geoptimaliseerd, geanalyseerd en naar uw input aangepast worden.

GOOGLE ADVERTISING (SEA)

Met de speciaal voor u op maat gemaakte advertenties en een optimaal gebruik van uw marketingbudget, helpen wij u meer relevante bezoekers en potentiële klanten bereiken. Tevens creëren wij hiermee meer naamsbekendheid. Er kan geadverteerd worden via Google Search, met Google Shopping, Mobile, Display en YouTube.

ONLINE CONCURRENTIE-ANALYSE

Voor elke onderneming is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de markt. Uw concurrenten in deze markt vormen niet alleen een bedreiging, maar kunnen ook een hulpmiddel zijn. Wij onderzoeken voor u de online aanwezigheid van elke concurrent individueel en geven in een rapportage duidelijk weer wat uw marktpositie is en hoe u deze kunt versterken ten opzichte van deze concurrenten.

HET DIGITAL MARKETING TEAM VAN 1SQ

Helen Kranenburg
Helen KranenburgAccount Manager Customer Care
Helen is uw aanspreekpunt voor al uw vragen over Digital Marketing, maar ook voor al onze andere diensten. Zij is een ervaren customer care expert en kent de ins en outs van juiste communicatie via de on-line kanalen. Door zichzelf continue in de schoenen van de klant te plaatsen, benoemt zij perfect de aspecten die uw klanttevredenheid maken of breken.
Thomas van der Garde
Thomas van der GardeAccount Manager Digital Marketing
Thomas is dé expert als het gaat om Digital Marketing en is binnen het team verantwoordelijk voor de operationele uitvoering. Als Millennial, weet hij precies welke on-line kanalen nodig zijn voor elke doelgroep. Met de meest moderne tools zorgt hij er persoonlijk voor dat uw Social Media-campagnes snel en professioneel worden ingericht, monitort continue de resultaten en optimaliseert waar nodig.

1SQ is er om u te helpen met Digital Marketing

Concrete, doelgerichte en werkende oplossingen. Gegarandeerd.

Contacteer ons vrijblijvend!