TRAINEN OP BASIS VAN ERVARING

Onze erkende trainingen worden hoog gewaardeerd en dat komt omdat wij trainen op basis van onze eigen praktijkervaring. Wij trainen niet vanuit de boeken. Wij hebben zelf gedaan en gezien wat wij trainen, wij kennen de mogelijkheden (en onmogelijkheden) van de dagelijkse praktijk.

Theorieën zijn leuk, maar wat gebeurt er werkelijk op de vloer? Waar worden mensen mee geconfronteerd? De trainers van 1SQ weten het. We geven uw medewerkers een theoretisch kader, maar laten ze vooral (heel) veel oefenen met échte situaties voor een veel beter en blijvend resultaat! Daarnaast kennen vrijwel al onze trainingen een deel coaching-on-the-job voor extra nazorg en borging. En over het budget geen zorgen: al onze trainingen komen in aanmerking voor subsidie.

DE VOORDELEN VAN 1SQ TRAININGEN

SUBSIDIE

Al onze trainingen zijn erkend om in aanmerking te komen voor Betaald Educatief Verlof tot aan een maximum van 120 uren. Ook als werkgever mag u Betaald Educatief Verlof inzetten, mits de deelnemer hiervoor toestemming verleent.

NAZORG

Elke deelnemer is verzekerd van de 1SQ nazorg. Al onze trainingen kennen 1 of meer dagen Coaching-on-the-Job om zo iedereen maximale individuele aandacht te kunnen geven.

PRE-CHECK

Indien gewenst laten we de cursisten vooraf aan een kort assessment deelnemen met als doel vast te stellen of deze persoon een goede kans heeft de training met succes af te ronden. Zo rendeert uw investering en kent de training een goede voortgang.

EXPERT TRAINERS

Alle trainers van 1SQ zijn didactisch bekwame professionals die perfect de theorie en de praktijk met elkaar weten te verbinden en deze helder weten over te brengen op de groep. Ze kennen de principes en werking van customer service en kennen de dagelijkse uitdagingen.

ONZE TRAININGEN

Lees Verder

LEIDINGGEVEN EN COACHEN VOOR HET MIDDENKADER

Deze 3-daagse training (+2 dagen coaching-on-the-job) geeft Teamleiders, maar ook hoger leidinggevenden, praktische en direct bruikbare middelen om een groep zowel mens- als resultaatgericht aan te sturen. Aan de orde komen o.a. doelen stellen en opvolgen, ontwikkelen van medewerker en team, helder communiceren, voeren van effectieve functioneringsgesprekken, SMART afspraken maken en opvolgen van absenteïsme, ongeoorloofde afwezigheid en tegenvallende resultaten.
Lees Verder
Lees Verder

CUSTOMER ENGAGEMENT - KLANTGERICHT COMMUNICEREN

De deelnemers leren de klant onder elke omstandigheid perfect te bedienen. Zowel attitude en verbale communicatietechnieken passeren de revue. Er zal veel worden geoefend met voorbeelden uit de eigen praktijk. Herkenbaar en gelijk toepasbaar. Uw klanten zullen het verschil merken!
Lees Verder
Lees Verder

VAN AGENT TOT TEAMLEIDER

Met de huidige tekorten aan Teamleiders is dit de ideale oplossing! In 3 weken leiden wij uw Senior Agent(s) op tot Junior Teamleiders en begeleiden hen individueel in de eerste stappen als leidinggevende in uw Klantendienst of Contact Center. Deze cursus bevat veel elementen van onze andere trainingen en passeert o.a. de aspecten leidinggeven & coachen, contact center besturing, workforce management en vele andere zaken van belang voor de (aankomend) leidinggevende.
Lees Verder
Lees Verder

CONTACT CENTER MANAGEMENT VOOR HET MIDDENKADER

Bedoeld voor (aankomend) leidinggevenden in een klantcontactorganisatie. In 3 dagen wordt de kandidaat volledig ingevoerd in alle aspecten van de besturing en beheersing van klantcontact. De cursus heeft een zeer praktisch karakter en biedt de cursist bruikbare handvatten voor zijn dagelijkse praktijk.
Lees Verder
Lees Verder

CROSS EN UPSELL / VERKOOP

In deze 1-daagse training met een halve dag coaching-on-the-job leren de cursisten hoe een goede service om te zetten in een verkoopopportuniteit. Zonder al teveel psychologische theorie geven we concrete en praktische technieken aan de hand van voorbeelden uit de eigen praktijk en oefenen deze met rollenspelen. Aan het einde hebben de cursisten voldoende bagage om met vertrouwen en overtuiging een succesvolle verkoop te doen.
Lees Verder
Lees Verder

WORKFORCE MANAGEMENT TRAININGEN

1SQ biedt diverse (maatwerk) trainingen aan in het luik WFM op diverse niveaus: Van beginner tot expert. Afhankelijk van het niveau zullen we dieper ingaan op de materie en de concrete toepassing daarvan in de praktijk. Wilt u aandacht besteden aan een specifiek element uit de WFM-cyclus, zoals bijvoorbeeld forecasting, planning of rapportage? Dat kan. Wij passen ons geheel aan uw eisen en omstandigheden aan.
Lees Verder
Contact

0XDJ

1SQ beschikt over veel eigen kennis over vele onderwerpen, maar ook in ons netwerk bestaat een vrijwel onuitputtelijke bron van kennis uit ons vakgebied en zelfs daarbuiten. Heeft u een specifieke trainingsbehoefte? Bespreek hem met ons en in overleg kunnen wij u dan wellicht een passend voorstel doen.
Contact

WAT ZEGGEN ANDEREN:

Als leverancier heb ik veel contact met contact centers. Na deze training begrijp ik veel meer van de (complexe!) werking en waar de echte behoeftes liggen. Leerzaam!
Intercedent, Unique
“Soms complexe materie duidelijk en begrijpelijk gebracht.”
Ledinggevende, Facilitair Contact Center
“Ben blij dat ik deze cursus kon volgen. Kan nu veel puzzelstukjes op hun plaats leggen.”
Teamcoach, Contact Center
“Als supervisor veel nieuwe dingen geleerd. Aanrader voor collega’s.”
Supervisor, Contact Center
“Zelfs als oude rot in het vak toch weer veel nieuwe dingen geleerd! Is dus toch mogelijk. Ga er veel aan hebben. Dank!”
Leidinggevende, Contact Center
“Bouillonblokje. Heel veel stof in compacte vorm. 2 dagen is bijna niet genoeg. Levendig gebracht.”
Sales Manager, Facilitair Contact Center
“De praktijkvoorbeelden en leuke anekdotes maken het zichtbaar en concreet. Veel zaken waar ik iets mee kan!”
Operationeel Manager, Klantcontact Centrum Overheid
“Dit moeten onze supervisors ook meemaken!”
Manager Operations Klantendienst, HR dienstverlener
“Altijd veel moeite met het brengen van wat slechter nieuw tijdens beoordelingen. Nu technieken geleerd die mij veel meer vertrouwen geven. Kreeg gelijk goede feedback van een medewerker.”
Teamleider, Klantendienst Autoschadebedrijf
“Zeer leerzaam! Geen psychologische theorie, maar gewoon concreet en to-the-point. Super!”
Supervisor, Facilitair Contact Center
“15 minuten na de training gelijk het geleerde toegepast en het werkte fantastisch!”
Teamleider, Facilitair Contact Center
“De trainer weet echt wat er kan spelen op een vloer. Begreep gelijk wat ik kon en moest doen. Ben zeer content!”
Teamleider
“Onze mensen waren zeer te spreken over de training. Wat opviel was het hoge gehalte aan praktijkcases, waarbij duidelijk bleek dat de trainer de praktijk perfect kende. Dit was de eerste training in lange tijd die onze mensen wist te boeien en waarmee men gelijk aan het werk kon. Complimenten!”
Manager Contact Center